August 4, 2009

Penderaan.....

Hahahahaha.....siapa yang didera....tentu la housemate aku...
Malam nie aku telah mendera nita n ayu untuk menemani aku yang x boleh tido.
Skrg jam menunjukkan pukul 3.50 pagi. Bru sekarang aku rasa mengantuk n berakhirnya seksaan penderaan kepada ayu n nita. Kesian ayu n nita kne layan krenah aku yang konon2 nye nak stay up utk study. Tapi hampeh, lain keje yang aku wat. Plan sbenarnya nak study untk test hr jumaat tapi bila dah mle surfing....alamatnya jauh la merayap. So study ntah ke mana n aku ntah ke mana. Mata pun dah mcm x blh angkat...ayu n nita pun dah slamat ke destinasi masing2. So aku nak menyusul diarg. THANK ACHU N ATEH COZ TEMANKAN AYUNG BERJAGA MALAM NIE.....CAYANG KORANG......MUUUUUAAAAHHHHHHH....

No comments:

Post a Comment